Schade

Niemand is blij wanneer hij/zij schade heeft aan de auto. Fijn is het als u alleen maar uw auto hoeft te brengen. Wij zorgen voor de complete afhandeling met alle verzekeringsmaatschappijen, inclusief het altijd aanwezige papierwerk. U geniet van hun voordelen. Een vervangende auto staat zo nodig voor uw klaar. Ook voor restyle (uitdeuken zonder spuiten) en spotrepair kunt u bij ons terecht.

Reparatie

Voor het herstel van uw auto gebruiken wij de modernste reparatie technieken zoals een richtbank die gebruik maakt van de originele fabrieksgegevens, een computer gestuurd uitlijn systeem. De nieuwste spuitcabine’s voor het drogen van milieuvriendelijke en watergedragen lakken. Dit alles hebben wij ondergebracht in een modern pand waarin wij van alle gemakken zijn voorzien.

Kwalitieit
Autoschade herstel Heijstek is Eurogarant gecertificeerd waar binnen wij constant op onze kwaliteiten getoetst worden. Met de erkenning van RDW en het feit dat wij voor alleverzekerings- en leasemaatschappijen mogen werken, ontvangen wij u graag met uw schade op ons focwa en eurogarant erkende schadeherstelbedrijf. Kwaliteit is voor ons geen eenrichtingsverkeer, wij streven er als bedrijf constant naar kwaliteiten en zijn bij met uw ingevulde focwa en of anwb evaluatieformulieren. Ook staan wij open voor mondelinge suggesties. Rij voorzichtig met uw auto en mocht er toch een deukje komen, dan ontvangen wij u met open armen. Met Autoschade herstel Heijstek bent u verzekerd van een perfecte afwerking van elke schade.